نمایندگی تعمیر تلویزیون مارشال

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

عمر مفید تلویزیون چقدر است؟

بسیاری از کاربران تلویزیون ، چه تلویزیون های گران قیمت سه بعدی و چه نمونه های ال سی دی قدیمی با این سوال که در واقع عمر مفید تلویزیون چقدر است و تلویزیون های مبتنی بر کدام تکنولوژی طول عمر بیشتری دارند و مواجه هستند .

عمر مفید تلویزیون

شاید تصور شما از عمر مفید تلویزیون این باشد که پس از پایان عمر تلویزیون (مثلا پس از ۱۰ تا ۱۵ سال) تلویزیون دیگر روشن نشود یا اینکه یکی از قطعات آن دچار ایراد شود و عمر آن به پایان برسد.

اما حقیقت این است که پایان عمر فیزیکی تلویزیون با پایان عمر مفید آن متفاوت است.

تعمیر تلویزیون مارشال

منظور از عمر مفید، این نیست که بعد از مدتی تلویزیون شما قرار است از کار بیفتد، بلکه عمر مفید تلویزیون، مدت زمانی است که طول می‌کشد تا روشنایی تلویزیون شما به نصف مقدار اولیه ‌اش برسد. در واقع تلویزیون شما پس از سپری کردن عمر مفید هنوز قابل‌استفاده است، ولی روشنایی آن کمتر می‌شود.

البته از آنجایی که تلویزیون ‌های امروزی روشنایی بالایی دارند، حتی پس از سپری شدن عمر مفیدشان، باز هم عملکرد خوب و قابل‌قبولی خواهند داشت (البته نه به خوبی تصویر اولیه‌شان).

به همین دلیل هم است که معمولا تولیدکنندگان تلویزیون و پنل‌ها در مورد عمر مفید محصولات خود حرفی به میان نمی‌آورند، زیرا در اکثر موارد مصرف‌کننده متوجه تغییرات روشنایی تصویر و … نمی ‌شود.

کدام تکنولوژی عمر بیشتری دارد؟

همه تلویزیون ها روشنایی خود را به مرور از دست می ‌دهند. این یک حقیقت است، اما اینکه چه مدت زمان طول می ‌کشد تا این روشنایی کم شود برای ما اهمیت بسیاری دارد. در بین تلویزیون‌های سه بعدی  LED، LCD  و پلاسماهای جدید شنیده می‌شود که پلاسماهای جدید عمر مفید بیشتری نسبت به LCD و LEDها دارند.

این مطلب را از دست ندهید   نصب تلویزیون مارشال بر روی دیوار

البته نمی ‌توان گفت عمر دقیق هر مدل چه میزان است، اما پلاسماها حدود ۳۰ تا ۶۰ هزار ساعت عمر می ‌کنند. توجه کنید که عمر تلویزیون‌ های پلاسمای جدید کمی بیشتر شده است.

در مورد طول عمر LEDها نیز اطلاعات زیادی در دست نیست، اما فرض بر این است که  LEDهای سفید به کار رفته در تلویزیون‌ ها نیز پس از گذشت مدتی مشابه LCDها، یعنی حدودا ۳۰ تا ۶۰ هزار ساعت، روشنایی خود را به میزان ۵۰ درصد از دست می ‌دهند. عمر مفید تلویزیون‌ های سه بعدی LED هم که به  OLEDهای جدید مجهزند بیشتر است و در حدود ۱۰۰ هزار ساعت تخمین زده شده است. این در حالی است که شرکت‌های عرضه‌ کننده عمر مفید تلویزیون‌های LED سه بعدی را حدود ۱۵۰ هزار ساعت اعلام می‌ کنند.

با این تفاسیر و با یک حساب سرانگشتی متوجه می ‌شوید که اگر روزانه پنج ساعت تلویزیون تماشا کنید، تلویزیون‌ های پلاسمای جدید و ال‌ای‌دی‌های جدید شما پس از ۵۴ سال نیمی از روشنایی خود را از دست می ‌دهند. در حالی که LCD و LEDها در بدترین حالت پس از ۱۶ سال (و در بهترین حالت ۳۰ سال) بازنشسته می ‌‌شوند.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =